Apartmaji Slovenija - Slovenščina  Apartments Slovenia - English
Pozdravljeni na portalu apartmaji Slovenija Pozdravljeni na portalu apartmaji Slovenija Pozdravljeni na portalu apartmaji Slovenija Pozdravljeni na portalu apartmaji Slovenija
Apartmaji, sobe, prenočišča, namestitve
DOMOV ZEMLJEVID O PORTALU OGLAŠEVANJE PRIJAVA
Pogoji uporabe

Pogoji uporabe spletnega portala Apartmaji Slovenija so namenjeni zaščiti uporabnikov spletnega portala Apartmaji Slovenija in zaščiti pravic »Ekipe Apartmaji Slovenija«. Z uporabo spletnega portala Apartmaji Slovenija ste zavezani k uporabi pod sledečimi pogoji uporabe.

Prosimo, da jih preberete.

Uporaba spletnega portala je na lastno odgovornost.

Podjetje INTIS je posrednik oglasov in ne odgovarja za izvedbo naročenih in plačanih storitev. Ekipa Apartmaji Slovenija je del podjetja INTIS, Miha Prezelj s.p.

S pogoji uporabe spletne strani Apartmaji Slovenija ste obveščeni, da so vse programske in oblikovalske vsebine strani, aplikacije, domena http://www.apartmaji-slovenija.si, intelektualna lastnina, zavarovana in izključno v lasti avtorjev in nosilcev avtorskih pravic (v nadaljevanju: »Ekipa Apartmaji Slovenija«) in da je kakršnakoli kršitev ali zloraba pravic intelektualne lastnine kazniva ter predstavlja podlago za uveljavljanje odškodnine.

Namen spletnega portala Apartmaji Slovenija je posredovanje kakovostnih informacij o ponudbi namestitvenih objektov in povezovanje med ponudnikom in povpraševalcem, tako da »Ekipa Apartmaji Slovenija« ne odgovarja za morebitne napake pri uporabi podatkov, če so te posledica netočnih ali nepravilnih posredovanih podatkov.

»Ekipa Apartmaji Slovenija« ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Gradivo, objavljeno na spletnem portalu Apartmaji Slovenija, je komercialnega in informativnega značaja in je namenjeno zgolj za zasebno uporabo.

Ponudnik oz. uporabnik je odgovoren za vse informacije (podatki, besedila, slike), ki jih naloži na spletni portal Apartmaji Slovenija. Prepovedano je nalaganje nezakonitih ali nemoralnih vsebin. »Ekipa Apartmaji Slovenija« si pridružujejo pravico do urejanja in filtriranja.

Uporabnik ali obiskovalec spletnega portala Apartmaji Slovenija ne sme brez vedenja in pisnega dovoljenja uporabljati ali kopirati informacij v komercialne namene. Vse pravice so pridržane.

Vse vsebine in storitve spletnega portala Apartmaji Slovenija, ki so dostopne na spletnem portalu, so zaščitene in v lasti »Ekipe Apartmaji Slovenija«.

Vse programske in oblikovalske rešitve, celotna vsebina strani, aplikacije, domena http://www.apartmaji-slovenija.si, torej vse pravice, ki izvirajo iz avtorskega dela ali so lahko predmet pravic industrijske lastnine so zavarovane in v izključni lasti »Ekipe Apartmaji Slovenija« in kakršnokoli nezakonito dejanje, opustitev, kršitev, poseg ali zloraba navedenih pravic je kaznivo dejanje in podlaga za uveljavljanje odškodnine. Če boste opazili kakršnokoli kršitev intelektualnih pravic, vas prosimo, da nam to nemudoma sporočite na elektronski naslov, da bomo vse morebitne kršitve nemudoma odpravili. Vse fotografije, ne glede na to ali je to posebej označeno, so v izključni lasti »Ekipe Apartmaji Slovenija«.

»Ekipa Apartmaji Slovenija« se obvezuje, da bo vse podatke o vas, ki jih boste ob vaši registraciji posredovali, brezpogojno varovala ter ravnala z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP, Ur. l. RS, št. 59/1999, 57/2001 in 59/2001). Vaši podatki ne bodo pod nobenim pogojem uporabljeni brez vašega privoljenja ali kakorkoli posredovani v uporabo pravnim ali fizičnim osebam.

Spletni portal Apartmaji Slovenija je varovan z več varnostno-zaščitnimi sistemi, z namenom da bi zagotovili ustrezno zaščito pred izgubo informacij ter neželenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov.

Spletni portal Apartmaji Slovenija pa vključuje tudi povezave do drugih spletnih strani, ki niso v naši lasti ali kakršnikoli povezavi z nami. »Ekipa Apartmaji Slovenija« ni odgovorna za varnost dostopa do takšnih spletni strani in za zaščito vaših podatkov na takšnih spletnih straneh. Nepooblaščeni poskusi pošiljanja in spremembe podatkov so strogo prepovedani. Proti kršiteljem bomo ukrepali v skladu z veljavno zakonodajo.

Z uporabo spletnega portala Apartmaji Slovenija se strinjate z uporabo informacij na način in v primerih, navedenih v pogojih uporabe spletnega portala. Morebitne spremembe teh pogojev in pravil bomo objavili na tej strani in na ta način zagotovili, da boste ves čas seznanjeni z njimi ter načinom uporabe podatkov, ki ste jih posredovali.

Pridružujemo si pravico do sprememb spletnega portala Apartmaji Slovenija!

Ekipa Apartmaji Slovenija
Vpis objektov in namestitev
CMS urejevalnik vsebin
Knjiga rezervacij
Oglaševanje pasic (banner-ji)
Pogoji uporabe
 
Novo na portalu apartmaji Slovenija! - Možnost vodenja rezervacij namestitvenih enot
Zakaj apartmaji Slovenija?
• Dosegljivost 24 ur na dan,
• neposreden stik s ponudniki namestitvenih kapacitet,
• opisi namestitvenih enot,
• on-line povpraševanja in rezervacije,
• ugodna cena oglaševanja brez dodatnih provizij,
• ...
© 2024 Apartmaji Slovenija. Vse pravice pridržane. Kontakt :|: Pogoji uporabe :|: O avtorjih